Frakt og levering

Bestilling

Varebeholdning per størrelse er den samme varebeholdingen som vi har på kontoret.

Kontakt oss gjerne på epost eller telefon dersom du er usikker på størrelsene. Du kan også komme innom for å prøve størrelsene.

Hent hos Vivil IL

Gratis henting hos oss i Emma Hjorts vei 50, 1336 Sandvika. Du vil motta en e-postbekreftelse når bestillingen er gjennomført med størrelsene du har valgt.

Leveringstid på forsendelser

Normal leveringstid er 3-10 virkedager etter vi har mottatt din ordre. Avvik kan skje.

Bestillingen din leveres med Posten/Bring og er tilgjengelig for bostedsadresser innenfor Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Varer sendes normalt med A-post uten sporingsnummer og leveres direkte i din postkasse.

Ordre behandles og sendes ut i vanlig arbeidstid mandag til fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende arbeidsdag. Du vil motta en epost når varen sendes fra vår butikk. Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder og høytider. Det skjer at Posten er forsinket i sine leveranser og at en forsendelse tar opptil 7-10 arbeidsdager og noen ganger lengre. Har du ikke mottatt varen din etter dette så ta kontakt med oss.

Betaling og frakt

Du kan betale med Vipps, kort eller faktura. For kortbetaling benytter vi Stripe som er et globalt ledende selskap for betalingsformidling på nett. All betalingsinformasjon er beskyttet med avansert kryptering som du også kan se med den grønne hengelåsen i nettadressefeltet. Vår butikk vil aldri motta sensitiv økonomisk informasjon som kredittkort- eller bankkortnummeret ditt når du sender en betaling på vårt nettsted.

Vi har ikke fri frakt på returer, den må du dekke selv eller komme innom oss.

Retur og angrerett

Du har vanlig angrerett på alle varer du kjøper fra oss, som er 14 dager etter varen er mottatt. Returfrakt dekkes av kunde. Varer kan også returneres fysisk hos oss gratis.

Send varen tilbake til oss sammen med angreskjema eller ordrebekreftelsen som kom sammen med din bestilling slik at vi vet hvem returen tilhører.

Returadressen er: Vivil IL, Emma Hjorts vei 50, 1336 Sandvika.

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med flekker, sterk lukt eller som er tilskitnet på annen måte vil vi anse som brukt. Eventuelle feilvarer kan vurderes som reklamasjon.

Skroll til toppen